News Update on The Nokia E71 in Jakarta

03Jul08

I got an email from http://www.studiohp.com telling me that the NOKIA E71 is IN THE HOUSE! The guys at studiohp are the first to sell in indonesia. Based on their info, it is sold at IDR 5.375.000, here is the email that I got earlier today:

Nokia E71 Telah Beredar

Salah satu ponsel E-Series terbaru dari Nokia yaitu Nokia E71 telah beredar di pasaran dan kini bisa diperoleh di StudioHp. Perangkat seri E bari ini memiliki desain sleek tampak sangat chic dan memiliki keyboard Qwerty. Didukung dengan fitur HSDPA, GPS, kamera 3,2 megapiksel dan memori sebesar 128 megabyte.

Ponsel ini juga support email account dari lebih dari seribu internet service provider (ISPs) di dunia seperti Gmail, Yahoo! mail, dan Hotmail.

Selain mementingkan fitur-fitur ‘serius’ untuk para pebisnis, E71 juga dilengkapi dengan fitur hiburan seperti musik, video dan ovishare. Untuk soal konektivitas, selain dilengkapi dengan fitur koneksi berkecepatan tinggi HSDPA, juga telah mendukung Wireless Lan.

Fitur-fitur :
* Built for messaging inside and out
* Optimized mobile email and messaging experience with full QWERTY keyboard
* Simplified email set-up
* Intelligent input with auto-completion, auto-correction and learning capability ensuring fast and error-free typing
* HSDPA data connection of up to 3.6 Mbps for fast downloading of emails and attachments and web browsing
* Two customizable Home Screen views with active stand-by plug-ins and application shortcuts
* Quick access to applications with One-touch keys (Home, Calendar, Contacts, Email)
* Nokia Calendar and Contacts for Eseries applications with improved features
* Support the latest OVI services, including maps, music and media sharing
* Integrated A-GPS Navigation and Nokia Maps
* Music player, Media player, Visual Radio
* Online sharing: Share on Ovi
* 3.2 megapixel camera with auto-focus and flash, front camera for video calls
* Up to 110MB internal memory; support for up to 8GB microSD memory card
* Built-in mobile Nokia VPN for convenient intranet access
* Data encryption for both phone memory and microSD
* Nokia PC Internet access (via Phone as modem functionality)
* System: WCDMA 850/2100, WCDMA 900/2100 and WCDMA 850/1900, HSDPA, GSM/EGSM 850/900/1800/1900

Hubungi: (021) 6386 8000


5 Responses to “News Update on The Nokia E71 in Jakarta”

  1. Yes … yes … I love this news tip. Sering-sering aja ya mas. Thanks banget lho. Mampir lagi ke 3GWeek kapan-kapan.

  2. 2 alvin2020

    Makasih juga mas hiroadrian atas infonya.. Tapi saya liat2 di bandung luma ada nih.. Apa E71 udah masuk bandung nieh?? Gimana sama E66??

  3. 3 hiroadrian

    @alvin2020
    Belum tau yah, tapi kalau orang-orang di studiohp.com udah mulai ngejual harusnya gak lama lagi menyebar ke seluruh indonesia, coba aja tunggu beberapa minggu lagi.

  4. 4 fandhie

    Nice Info🙂

    Salam dari Grand Paragon

  5. 5 andreas

    di bandung udah ada tuh, tinggal datang ke OKE shop aja. Saya sudah beli, harganya Rp. 4.965.000


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s


%d blogger menyukai ini: